Duke marrë parasysh mbeturinat e maces për Coon tuaj Maine

Kur zgjedh një mace ka shumë konsiderata për të bërë, të tilla si lloji i mace race tuaj janë të tërhequr për të, nga të cilat reputacion cat breeder ju do të zgjidhni për të blerë kotele tuaj, nga ndryshimet në shtëpinë tuaj që ju do të duhet për të siguruar kështu që hapësira e brendshme e jetesës së maceve tuaj është e sigurt, nga kërkesa specifike e ushqimit që do të bëni në mënyrë që macja juaj të udhëheqë një jetë të shëndetshme dhe të shëndetshme e kështu me radhë. Për shumë, mbeturinat e maceve dhe zgjidhjet e mbetjeve të lidhura me macen nuk janë një shqyrtim i menjëhershëm.

Çështjet e mbeturinave të maceve

Megjithatë, duke jetuar me mace tuaj në një ditë për ditë shpejt ngre rëndësinë e mbeturinave cat, veçanërisht nëse ju keni zgjedhur një Coon Maine. Pjellë mace erë, krijon pluhur dhe zhurmë. Kutia e mbeturinave të maceve mund të jetë e shëmtuar dhe shpesh merr hapësirë të papërshtatshme.

Çështjet e mbeturinave të maces gjatë kohës rriten rëndësinë e kësaj lënde. Qëllimi im është të hedh dritë në lëndën e neglizhuar, kështu që nuk duhet të.

Problemet me macet dhe mbeturinat

Ka shumë lloje të mbeturinave të maceve, kutive të mbeturinave të maceve dhe zgjidhjeve të mbeturinave të maceve. Këto zgjidhje do të jenë plotësisht të varura nga gjendja juaj e jetesës. Çdo situatë do të jetë e ndryshme dhe çdo zgjidhje do të jetë e rregulluar.

Për shembull, a ka një qen në shtëpi, a ka fëmijë në familje, është hapësira e hapur në shtëpi, etj.

Kuptimi i problemit tuaj është hapi i parë për zgjidhjen e problemit.

Shembulli 1: hapësira e hapur e hapësirës

Unë kam përjetuar këtë problem shumë. Isha duke jetuar në një apartament të cilin e kisha rinovuar kohët e fundit në një hapësirë jetese të hapur. Kam pasur kutinë e mbeturinave të maces në hapësirën e ndërmarrjes përtej ku ishte kuzhina. Erëza do të kalonin nëpër apartamente nga kuzhina në zonën e dhomës së ndenjes. Gërmimet dhe gërmimet e tingujve do të kërcejnë rreth dhomës. Nuk kishte ikje nga plehrat.

Zgjidhja ishte një produkt i vogël i quajtur Litter Kwitter. Litter Kwitter është një zgjidhje e trajnimit të tualetit. Programi zgjat rreth 6 javë. Do të keni nevojë për durim nëse keni vetëm një tualet, por kjo me të vërtetë zgjidh çështjen e mbeturinave në një apartament me hapësirë të hapur. Cat juaj do të shkojë në tualet tuaj dhe erë dhe zhurma dhe pastrimi zhduken.

https://litterkwitter.com/

Shembull 2: Jeta Familjare Cat Litter

Kur ngritni një familje koha juaj është e çmuar. Ju nuk keni kohë për të pastruar vazhdimisht ose për të mbuluar një kuti të mbeturinave.

Ajo që ju nevojitet është një kuti e mbyllur e mbeturinave me një përplasje hyrëse. Ju gjithashtu keni nevojë për një skermë të madh metali dhe një gjobë të parfumuar të super-agglomeratit pjellë.

Parfumi i rërës së mbeturinave do të maskojë erë të athët. Të gjitha përpjekjet merren dhe ju mund të merrni më me marrjen e fëmijëve në shkollë.

Sferë e madhe prej metali do të lejojë që kokrrat e imët të rrjedhin lehtë nëpër lugë dhe ju mund të shpejt të hiqni mbeturinat.

Shembulli 3: Litter Kudo

A keni zbritur ndonjëherë nëpër shkallët dhe keni ndier sikur po ecni në zhavorr? A është shtëpia juaj një formë e hollë e zbokthit? A po zbuloni se jeni duke mbajtur natën dhe ditën për të provuar të mbajnë dhe kontrollojnë mbeturinat e maces.

Ti nuk je vetëm. Pjellë Cat merr kudo. Zgjidhja në fakt është shumë e thjeshtë. Vendosni një qilim të vogël ose një copë qilim në hyrjen e kutisë së mbeturinave. Fibrat e qilimit ndalojnë grimcat e mbeturinave të maceve për të udhëtuar rreth shtëpisë tuaj. Provoni, funksionon!