Flokët kudo dy periudha në vit

Nuk ka largim prej saj. Coon juaj Maine është me flokë. Ai është një mace gjysmë e gjatë me flokë. Leshi i tij ka për qëllim të jetë i dendur dhe plot. Kjo do të thotë flokë kudo sidomos gjatë dimrit dhe shtesë sidomos gjatë pranverës, kur Coon juaj Maine do moult.

Miqtë dhe familja juaj ndoshta do të fillojnë të vënë re flokët e çuditshme të maceve të mbërthyer në veshjen tuaj.

Nuk ka zgjidhje të lehtë përveç përpjekjes për të menaxhuar situatën sa më mirë që mundeni. Ju do të duhet të fshini flokët shpesh. Ju gjithashtu mund të përpiqeni të lani mace për të ndihmuar procesin e moulting (do ta mbuloj këtë sport të rrezikshëm në një artikull të ardhshëm).

Flokët e gjirit janë të bukura dhe në natyrën e saj i pëlqen t’i përmbahen gjithçkaje. Në veçanti, ai pëlqen të qëndrojë i lidhur me çdo gjë që vjen në kontakt me të. Pra, nëse nuk planifikoni të mbani shumë lëkurë, ndoshta do të dëshironi të blini disa rrota të IKEA-së.

Levapeli roll

tip i lartë ~ Nëse jeni mbërthyer pa Lint Roller atëherë një fiks gome punon po aq mirë.