Ruffians Maine Coons

Emri im është Marinela dhe unë menaxhoj një mace të vogël amatore për Maine Coon macet që gjenden në Pordenone, Friuli-Venezia Giulia. Maine Maon Coon macet rriten-up në hijen e dolomit mahnitëse siç shihet nga fushat e begatë Prosecco e Friuli.

Unë jam me të vërtetë i përkushtuar për të mbarështuar këto maja të këndshme, si emocionale dhe etike. Unë marr një qasje të përgjegjshme në programin tim të mbarështimit. Nëpërmjet përzgjedhjes dhe kujdesit të kujdesshëm përpiqem të përmirësoj llojin e dëshiruar të Maine Coon.

Konkursi zyrtar (i organizuar nga FIFe dhe ANFI) është një pjesë e rëndësishme e programit tim edukativ. Konkurrenca në shfaqjet ndërkombëtare të maceve është një nxitje shtytëse pas mbarështimit selektiv të përmirësuar. Unë konkurroj me më të mirët e Maine Coon macet që europa ka për të ofruar.

Pa përjashtim një trup i madh i mendimit të ekspertëve ndihmon me procesin e përgjithshëm të përzgjedhjes. Unë marr pjesë rregullisht në shfaqjet e maceve ku fryti i punës sime është evidentuar për të gjithë. Nëse dëshironi informacion në lidhje me ndonjë shfaqje mace që po ndjek, ju lutem më kontaktoni.

Unë dua të mbaroj këto Coon butë dhe të mrekullueshëm Maine, por mbi të gjitha unë besoj se nëse ju bëni gjëra me dashuri, përkushtim dhe pasion rezultatet janë parë.