Mund të përdorni një zinxhir Me një Coon Maine mace ?

Ju mund të merrni coons tuaj Maine në një plumb jashtë për të shijuar dhe zbuluar botën së bashku. Sigurisht që përvoja është disi ndryshe nga marrja e një qeni për një shëtitje. Bashkohuni me ju në një çojë.

Në të vërtetë mund të ketë disa njerëz të ngatërruar ose të befasuar paksa për shkakun që mund të dëshironi t’i bashkëngjitni treshe catit tuaj. Këtu janë disa nga arsyet e mia për të bërë këtë dhe disa këshilla dhe këshilla se si të arrihen.

Koha me miqtë dhe familjen

Motivet e mia personale gjenden kryesisht në faktin që unë dua të kaloj kohë me Coonët e mi Maine. Dua të kaloj kohë jashtë, të relaksohem dhe të pazar me miqtë, partnerin dhe familjen time.

Coon juaj Maine është një përvojë vërtet unike. Pa dyshim, ju dhe coon tuaj do të bëhet një pikë qendrore për bisedë. Dhe pas pak, macja juaj pushton zemrat dhe emocionet e kompanisë direkte dhe indirekte.

Macet besimtare janë thelbësore

Mund të flas vetëm për Coonët e Maine Një mace e sigurt dhe e lumtur do të jetë në atmosferën rreth tyre. Bar ose kafene të hapura për kafe. Macet e mia janë të relaksuar dhe i marrin të gjitha ngjarjet me një qëndrim të ngjashëm me zenin. Cats që nuk e mbajnë këtë në shtëpi.

Kurrë mos merrni rreziqe. Disa gjasa gjyq janë të rëndësishme. Filloni duke marrë kohë në shtëpi me mace tuaj në plumb. Nëse çdo hap po ecën programin tuaj në hapësira publike.

Në zonën e sigurt dhe të sigurt. Zakonisht kam të paktën një kuti në makinën time në çdo kohë.

Qeni dhe pronarët

Qeni që mund të mendoni mund të shkaktojë probleme gjatë udhëtimit në zonat sociale dhe këmbësore. Deri më tani unë kam pasur vetëm përvoja pozitive me qentë. Qentë janë territoriale, por kur një qen po ecën me pronarin e tyre. Në vend të kësaj ata janë në mënyrë kureshtare. Një Coon Maine është i madh dhe ka një prani të caktuar. Një Maine Coon i madh që është gjithashtu i pranishëm në praninë e qenve të hutuar ndaj ndjeshmërisë së qenve dhe thekson kureshtjen dhe jo agresionin.

Mos harroni se është pronar i qenit dhe maceve për të transmetuar siguri dhe siguri për kafshët e tyre. Ndërgjegjësimi dhe kontrolli janë cilësitë vitale që mund të përdoren për të reduktuar situatat e rrezikshme.

Pushime dhe udhëtime të gjata

Fillimi i coon tuaj Maine në një plumb në fillim të jetës Udhëtimi më i gjatë i makinave, avionëve dhe trenave mund të jetë më interesant dhe relaksues nëse maceja mund të dalë nga transportuesi i maceve dhe të qetësohet me ju.