Çfarë është një Maine Coon si të jetosh me të?

Maine Coon juaj i ri do të jetë kureshtar, i gjallë, i dashur, i sigurt dhe përfundimisht do të kontrollojë vargjet në zemrën tuaj. Një Coon Maine është shumë gjëra, por unmistakably dhe kryesisht ajo është një mace. Megjithatë, ai është pa dyshim Ferrari i macet shtëpiake.

Maine coons janë mace të mëdha dhe për këtë arsye të bëjë një ndikim të menjëhershëm dhe të fuqishëm të parë. Ata janë të gjata dhe muskulare. Kjo i bën ata shumë të shpejtë në drejtimin dhe ndjekjen. Ata kanë buck të mëdhenj si sytë dhe tufat në skajet e veshëve të tyre. Kjo u jep atyre një pamje të rrëqebullit.

Kur ju merrni Maine Coon tuaj të parë në dorë ata mund të bëhen si një shall luksoze mbështjellës rreth trupit tuaj. Kjo është kur struktura unike dhe diferencuese e një Coon Maine bëhet menjëherë i njohur. Coonët Maine ndjehen shumë të ndryshëm nga çdo mace shtëpiake që kam takuar. Ata vërtet janë të egër në çdo aspekt.

Shumë Coon Maine gëzojnë duke luajtur me ujë. Ata thjesht e duan. Unë kam një mace që do të hidhet në dhe nga një lavaman të plotë të ujit. Unë kam një tjetër Coon Maine që do të luajë të shkoj të marr me miun e tij të preferuar lodër. Përfundimisht, çdo Maon Coon që bëhet anëtari juaj i ri i familjes do të fillojë të shfaqë karakterin e vet.

Unë garantoj se një Coon Maine kurrë nuk do të pushojë së papritur ju.