Çfarë lloji shtëpish janë të përshtatshme për një Maine Coon?

Kjo nuk është një pyetje pa kuptim. Shumë njerëz shohin një Coon Maine dhe mendojnë se ata kërkojnë hapësira të mëdha të hapura dhe ndoshta me një zonë të pyllëzuar. Realiteti është se Maine Coons janë macet e shtëpisë dhe nuk duhet të lejohen jashtë, pa mbikëqyrje dhe kontroll (preferohet me një plumb mace). Çdo herë që ndërmarrjet e tua të maceve ju ekspozojnë ndaj sëmundjeve, baktereve, për të mos përmendur rreziqet fizike të trafikut, vjedhjet dhe grabitqarët e tjerë lokalë. Maine Coon juaj është një përgjegjësi që ju duhet të kujdeseni.

Maine Coon juaj është një pasuri e çmuar që ka njohur vetëm brendësinë e një shtëpie. Prandaj, ata janë cat ideale apartament.

Kur bleva Coon e parë Maine tim kam jetuar në një apartament. Ata janë thjesht të mrekullueshëm për të jetuar dhe janë jashtëzakonisht krijues. Ata preferojnë të kenë kompani, veçanërisht nëse do të jeni jashtë gjatë gjithë ditës, unë do të rekomandoj një Maine Coon të dytë.

Me kalimin e kohës, shtëpia juaj do të bëhet shtëpia e tyre. Pra, përgjigja është, Faqja juaj!

Tarracat dhe rreziqet e jetesës së lartë

Hapja e dritareve dhe rreziqeve te pakuptueshme

Flokët kudo dy periudha në vit

Pllakat gatim dhe sipërfaqet e nxehta