Pllaka gatimi, sipërfaqet e gatimit të nxehtë dhe tuajat Maine Coon

Unë mund të ketë përmendur më parë se Coons Maine janë kafshë kureshtar. Ata janë të prirur për të kërcyer të parët dhe t’i bëjnë pyetje më vonë.

Kjo është e vërtetë për sipërfaqet e gatimit të nxehtë. Natyrisht cat juaj do të mësojnë nëse një sipërfaqe gatim është e nxehtë apo jo. Përvojat e para mund të jenë shqetësuese dhe mund të shkaktojnë kaosi në kuzhinë.

Çuditërisht ekziston një zgjidhje. Kjo zgjidhje do të ishte me të vërtetë e rëndësishme vetëm nëse keni një kuzhinë të re të instaluar. Ju mund të investoni në një grykë të gatimit me induksion. Ata janë fantastike. Jo vetëm që ata gatuajnë ushqim shumë shpejt dhe në mënyrë të barabartë, por ata kanë një tjetër veçori interesante. Sipërfaqja e gatimit nuk nxehet. Ju mund të vendosni dorën tuaj në sipërfaqen e gatimit, pasi një gatim i valë uji që po gatuhet.

Pllakë induksioni

Një sistem induksioni krijon rrymë elektrike që varet përmes sipër magneteve. Kjo do të thotë se gatishmëria e gatimit e ushqimeve, jo e nxehtësisë së sistemit.

Kjo është një artikull duhet të keni nëse jeni serioz në lidhje me macet, dhe gjithashtu gatim!