Mostra Felina Ippodromo Trieste

Lexoni rezultatet e Ruffians Maine Coons që morën pjesë në Cat Show në Trieste nga 7 dhjetor deri më 8 dhjetor 2019

Pet Friendly Gran Fiume - Pordenone

Macet e Maine Coon pushtojnë zemrën e njerëzve të Pordenone. Këtë fundjavë morëm pjesë në shfaqjen Pet Friendly të organizuar në Granfiume në Fiume Veneto.

Lexoni rezultatet e Ruffians Maine Coons që morën pjesë në Ekspozitën Ndërkombëtare të Feline 14 dhe 15 Shtator 2019 në Verona

Lexoni rezultatet e Ruffians Maine Coons që morën pjesë në Fashion Cat Show në Longarone nga 31 gusht deri në 1 shtator 2019

litter kwitter

Kur zgjedh një mace ka shumë konsiderata për të bërë, të tilla si lloji i mace race tuaj janë të tërhequr për të, nga të cilat reputacion cat breeder ju do të zgjidhni për të blerë kotele tuaj, nga ndryshimet në shtëpinë tuaj që ju do të duhet për të siguruar kështu që hapësira e brendshme e jetesës së maceve tuaj është e sigurt, nga kërkesa specifike e ushqimit që do të bëni në mënyrë që macja juaj të udhëheqë një jetë të shëndetshme dhe të shëndetshme e kështu me radhë. Për shumë, mbeturinat e maceve dhe zgjidhjet e mbetjeve të lidhura me macen nuk janë një shqyrtim i menjëhershëm.

maine coon al guinzaglio

Maine Coon në një treshe jashtë për të shijuar dhe zbuluar botën së bashku. Sigurisht që përvoja është disi ndryshe nga marrja e një qeni për një shëtitje.