Faleminderit që vizitoni faqen e internetit të Cooneve Maine të Ruffians

Privatësia juaj dhe mbrojtja e të dhënave tuaja personale janë të rëndësishme për ne. Që nga 25 maji 2018, ne kemi një detyrim për të mbledhur dhe mbrojtur të dhënat tuaja në përputhje me standardet e reja evropiane për mbrojtjen e të dhënave. Qëllimi i kornizës së re është që të sigurohemi që të merremi me të dhënat tuaja në një mënyrë të ligjshme, të drejtë dhe transparente dhe që ne të ndërmarrim hapa për të siguruar që të dhënat tuaja janë të mbrojtura në mënyrë adekuate. Shikoni udhëzuesin tonë

Kjo Privacy Policy është ajo ku ju shpjegojmë se si mbledhim, përdorim dhe ruajmë të dhënat tuaja personale. Ju mund të kërkoni informacione të mëtejshme në çdo kohë në lidhje me informacionin që ne po mbajmë dhe mënyrën se si po përdoret; ju mund të kërkoni që kopjet elektronike të informacionit tuaj personal t’ju dërgohet; dhe mund të kërkoni që të fshini të dhënat tuaja personale.

Ne jemi të kufizuar në përdorimin e të dhënave tuaja sipas kushteve të mëposhtme: ku ju keni pranuar atë, ku ne duhet ta bëjmë këtë në mënyrë që të përmbushim kontratën tonë me ju, ose në rrethana të veçanta të veçanta, siç është pajtueshmëria me detyrimet ligjore ose për të tjera qëllime të ligjshme.

Ne kemi adoptuar një qasje “Privacy by Design” për informacionin tuaj personal, që do të thotë se, në rastin më të mirë të aftësisë sonë, do të përdorim mjetet më të fundit të artit për mbledhjen, ruajtjen dhe transmetimin e të dhënave tuaja, me qëllim promovimin e privatësisë dhe mbrojtjen e të dhënave që nga fillimi.

Si i përdorim të dhënat tuaja

Varësisht se si i përdorni shërbimet tona dhe faqen tonë të internetit, ne mund të kërkojmë të dhëna nga ju për një sërë arsyesh:

Llogaria e përdoruesit

Duhet të krijoni një llogari përdoruesi në faqen tonë të internetit, ne mund të kërkojmë informacione të tilla si emri dhe adresa juaj e-mail për t’ju identifikuar. Kjo do t’ju lejojë të përdorni shërbimet në dispozicion për ju në faqen e internetit, siç është aftësia për të komentuar artikujt.

Dyqani i faqes

Faqja jonë e internetit ka një dyqan online ku mund të paguani për mallrat dhe shërbimet që ne ofrojmë. Duhet ta bëni përdorimin e dyqanit, ne mund t’ju duhet të mbledhim informata shtesë për ju.

Ky informacion mund të përfshijë informacionin e kontaktit, si emrin tuaj, adresën, adresën e emailit dhe numrin e telefonit. Gjithashtu mund të ruajmë detajet e çdo blerjeje që keni bërë, duke përfshirë informacionin e dërgimit dhe të faturimit, mënyrën e pagesës, vlerën e blerjeve që keni bërë dhe çdo detaj tjetër që lidhet me porosinë tuaj.

Ne do të përdorim këtë informacion për të përmbushur porosinë tuaj dhe t’ju lejojmë të shihni informacionin rreth blerjeve tuaja.

Gjithashtu mund të ruajmë informacione shtesë në lidhje me aktivitetet tuaja në dyqan, të tilla si produktet që keni në shportën tuaj të blerjes, cilat produkte keni parë dhe informacione të tjera që kërkohen për të siguruar funksionimin normal të dyqanit.

Përpunimi i pagesave

Ne përdorim Paypal për të procesuar pagesën e sigurt për çdo blerje që kryeni nëpërmjet faqes. Për të mundësuar që të paguani për blerjet tuaja online nëpërmjet procesorit tonë të pagesave, mund të na duhet të ndani detajet tuaja me ta, duke përfshirë detajet e kontaktit tuaj dhe informacionin e porosisë.

Dërgoni produktin tuaj.

Ne mund të ndajmë informacionet tuaja personale me ofruesit tanë të transportit për të llogaritur koston e dorëzimit dhe për t’u dhënë atyre detajet e duhura të transportit për porosinë tuaj.

Komente

Kur vizitorët lënë komente në faqen, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formën e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spam-it.
Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (gjithashtu e quajtur edhe hash) mund t’i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu . Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia juaj e profilit mund të jetë e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Komunikimi me ju

Kur na kontaktoni duke përdorur postën elektronike, një formular kontakti në faqen tonë të internetit, nëpërmjet medias sociale ose me ndonjë metodë tjetër, ne do të përdorim këtë informacion për t’ju përgjigjur mesazhin tuaj dhe për t’iu përgjigjur kërkesës suaj.

Lista e postimeve

Ne të drejtuar një listë postimesh të cilat ne i përdorim për t’ju dërguar informacion rreth nesh, lajme dhe oferta. Ju mund të regjistroheni në listën e postimeve nga faqja jonë e internetit. Ne do t’ju dërgojmë vetëm email nga lista e postimeve në qoftë se zgjidhni të merrni mesazhet. Nëse dëshironi të ndryshoni preferencat tuaja të postës elektronike ose të çregjistroheni nga lista e postimeve, ju mund ta bëni këtë duke klikuar në lidhjet “update preferences” ose “unsubscribe” në çdo buletin që ju dërgojmë ose duke na kontaktuar duke përdorur metodat e përshkruara më poshtë.

Përdorime teknike të informacionit tuaj

Faqja jonë grumbullon të dhëna për vizitat në vend në mënyrë që të optimizojmë faqen tonë, si dhe për të promovuar sigurinë duke kontrolluar aktivitetin e pazakontë, përpjekjet e piraterisë dhe kërcënimet e tjera potenciale. Të dhënat që mblidhen gjithashtu lehtësojnë në operacionet e brendshme si analiza e problemeve, analiza e të dhënave dhe hulumtimi dhe testimi. Të dhënat për vizitën në vend janë përgjithësisht anonime ose pseudonimi. Nëse jeni regjistruar në faqen e internetit dhe na keni dhënë informacion personal, mund të jetë e mundur që ne të gjurmojmë aktivitetin tuaj në këtë faqe interneti. Informacioni i mbledhur për qëllime teknike mund të përfshijë cilat faqe keni vizituar (duke përfshirë datën dhe orën) shërbimet dhe faqet që keni parë ose kërkuar, koha e përgjigjes në faqe, gabimet e shkarkimit, skedarët e shkarkuar, kohëzgjatja e vizitave në faqe të caktuara, informacionet e ndërveprimit të faqes (si shfletimi, klikimet dhe miun), metodat e përdorura për të shfletuar larg nga një faqe , dhe metrika të tjera që lidhen me vizitën tuaj në faqen tonë. Ne përdorim Google Analytics për të ndjekur vizitat në vend. Më shumë informacion rreth Google Analytics mund të gjendet në Faqen e internetit të Google Analytics .

Informacioni që mund t’u kalojë palëve të treta jashtë kontrollit tonë:

Në shumë faqe në faqen tonë do të shihni “social feeds” për shërbime si Twitter, Pinterest, Facebook dhe / ose shërbime të tjera të mediave sociale. Këto shërbime ju mundësojnë të shpërndani, komentoni ose të shënoni faqeshënime në faqen tonë. Disa faqe mund të përfshijnë gjithashtu përmbajtje të ngulitur (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar direkt në faqen tjetër të internetit. Ju duhet të jeni të vetëdijshëm se të gjitha këto vende dhe shërbime ka të ngjarë të mbledhin informacion rreth asaj që po bëni në të gjithë Internetin, duke përfshirë në faqen tonë. Rekomandojmë që të kontrolloni politikat përkatëse të secilës prej këtyre faqeve për të parë se si përdorin saktësisht të dhënat tuaja personale dhe për të gjetur se si të zgjedhin ose të fshijnë këto të dhëna personale nëse dëshironi ta bëni këtë në çdo kohë.

Të drejtat tuaja

Ju keni të drejtë të përcaktoni se si të dhënat tuaja grumbullohen dhe përdoren nga ne. Në veçanti:

  • Informacioni juaj personal mund të mbahet vetëm në baza të vlefshme, si p.sh. pëlqimi yt dhe detyrimi ynë kontraktual për t’ju ofruar shërbime.
  • Ju keni të drejtë të dini nëse janë apo jo ne po përpunojmë të dhënat tuaja personale.
  • Ju mund të kërkoni që informacioni juaj personal të dërgohet në format elektronik.
  • Ju keni të drejtë të kufizoni qëllimet për të cilat mund të përdorim të dhënat tuaja personale.
  • Ju keni të drejtë të kërkoni që informacioni i pasaktë në lidhje me ju të ndreqet.
  • Ju keni të drejtë të kërkoni që të fshihet informacioni juaj personal, i njohur edhe si “

Ju mund të ushtroni të drejtat tuaja në çdo të drejtë të harruar, “duke iu nënshtruar vetëm imperativit të politikës publike të specifikuar në DPPN (neni 17.3), ose nevojave tona specifike në lidhje me obligimet ligjore ose pretendimet. duke na kontaktuar. Nëse na pëlqen të mbledhim dhe / ose përpunojmë të dhënat tuaja personale, por ndryshojmë mendjen, mund të kontaktoni me ne që të kërkojmë që të fshijmë të dhënat personale që mbajmë për ju.

Informacione Kontakt

Nëse keni ndonjë pyetje apo shqetësim në lidhje me ndonjë aspekt të kësaj politike, dëshironi të gjeni se cilat të dhëna që ju mbajmë rreth jush ose dëshironi të kërkoni fshirjen e të dhënave tuaja personale, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur një e metodave të përshkruara në faqen e kontaktit tonë .