Ruffians Rezultatet nga Show Cat Felix në Rovigo 12- 13 janar 2019

Çfarë fundjavë e lezetshme. Kjo është një ngjarje e veçantë që shkoi përtej shfaqjes së maceve. Partia e mbrëmjes ishte po aq e bukur sa ngjarja aktuale.

Para së gjithash, do të doja të falënderoja Corinna Polin për të bashkuar këtë shfaqje të mrekullueshme. Expo aktual ishte vendosur në Rovigo dhe tërhoqi konkurrentët nga e gjithë Evropa. Kjo ishte një specialist i Maine Coon, i cili u demonstrua në një numër të madh. Konkursi ishte i fortë dhe ishte kënaqësia ime që të kisha marrë pjesë.

Fundjavë shkoi në një stuhi. Si gjithmonë ishte e mrekullueshme të kishit biseduar me shumë fytyra të reja dhe me miq të gjata.

Dita 1

Dita e parë e ngjarjes në shfaqjen Cat Felix shkoi çuditërisht mirë. Kam sjellë me vete Ruffians Demi Moore (11 muaj femra) dhe Ruffians Diell (7 muaj femër). Vërtet, konkurrenca ishte e një standardi shumë të lartë dhe gjyqtarët i përshkruan me saktësi macet Maine Coon tonë. Gjykimi i tyre ka treguar se procesi ynë i përzgjedhjes ka shkuar në drejtimin e duhur. Coonët tanë Maine po arrijnë një standard shumë të lartë, veçanërisht në dritën e pjesëmarrjes së tillë të fortë.

Maine Coonrezultatet
Ruffians Demi Moorei shkëlqyer 1 (EX1) CAC
Ruffians Diell
i shkëlqyer 1 (EX1) dhe Emërimi për Best In Show

Dita 2

Dita e dytë e ngjarjes në shfaqjen Cat Felix ishte një betonim i ditës së parë. Ne u bashkuam me Delta Ruffians (7 muaj femër) dhe Ruffians Domino (7 muaj meshkuj). Gjykatësit vlerësuan Maone Coons tonë në detaje dhe me një lëvdatë që e bëri zemrën time të ngrohtë. Dita kaloi me një stuhi të emocioneve dhe emocioneve, duke i dhënë rrugë një ndjenje të thellë kënaqësie që mbetet me mua ndërsa i shkruaj këto fjalë.

Maine Coonrezultatet
Ruffians Demi Moorei shkëlqyer 1 (EX1) CAC
Ruffians Dielli shkëlqyer 1 (EX1) dhe Emërimi për Best In Show
Ruffians Dominoi shkëlqyer 1 (EX1) dhe më i miri në larmi (BIV)
Ruffians Deltai shkëlqyer 2 (EX2)