Kërkesat për Maine Coon kotele

Ruffians Maine Coon është një qen i vogël i specializuar në Maine Coons. Ruffians Maine Coons njihet nga
ANFI & FIFE shoqatat mace. Macet tona mëmë testohen plotësisht sëmundjet gjenetike të trashëguara dhe sëmundjet që lidhen me këtë garë mace, duke përfshirë HCM, FIV-FELV, PKD, Eko-kardiograma etj.

Macet tona jetojnë me ne në shtëpinë tonë. Ata janë të lirë të bredhin dhe të luajnë në të gjithë pasurinë dhe nuk mbahen në kafaze. Macet tona trajtohen si anëtarë të familjes sonë. Kur kotele tona shkojnë tek pronarët e tyre të rinj ata lirohen me një kontratë, Pedigree, një librezë shëndetësore të veterinerëve dhe me vaksinime të dyfishta.

Nëse jeni të interesuar për ndonjë nga kotele tonë dhe dëshironi të vini e shikoni, ju lutemi ta bëni këtë me takim.

Tel / WhatsApp

+39 345 0012 495