Ruffians Rezultatet nga macet më të bukura në botë – Fashion Cat Show në Longarone nga 31 gusht deri në 1 shtator 2019

Unë e dua shfaqjen vjetore të maceve në Longarone, Belluno. Shtë një qytet piktoresk rrëzë Alpeve.

Si gjithmonë, shfaqja u organizua dhe u mbështet nga stalla që shesin produkte mace me cilësi të lartë. Ngjarja u mbështet nga një numër i mirë i maceve dhe ekspozuesve.

Këtë vit kemi sjellë me vete një togë kotele pshurrash. Ishte kënaqësi për ne që të prezantonim 5 të ardhurit në botën e argëtimit dhe të tregohemi ruffians e tyre të vegjël.

Unë do të doja të falënderoja zyrtarisht Patrizia, Samantha, Sandro, Cynthia, Giovanna dhe Alan për kompaninë e mrekullueshme gjatë fundjavës.

Dita 1

Dita e parë e ngjarjes në Fashion Cat Show shkoi vërtet mirë.

Ne morëm pjesë me kotelet e mëposhtëm, Ruffians Ekuador, Ruffians Enea, Ruffians Entela, Ruffians El Matador dhe Ruffians Einstein

Ne gjithashtu morëm pjesë në konkursin special për pjellë për kotele me Ruffians Ekuador, Ruffians Enea dhe Ruffians Entela.

Konkurrenca ishte e një standardi të lartë dhe gjyqtarët ofruan insistim të paçmuar në cilësinë e macet tona Maine Coon. Vlerësimet e tyre treguan se procesi ynë i përzgjedhjes po shkonte në drejtimin e duhur.

Ndër një shumëllojshmëri të pikave kryesore, ne pamë Ruffians Equador të fitojë kotele më të mirë 4/7 muaj!

Maine CoonRisultati
Ruffians EcuadorEccellente 1 (EX1), Best in Variety (BIV), Nomination, Best In Show cuccioli 4/7 mese
Ruffians EneaEccellente 1 (EX1), Best in Variety (BIV)
Ruffians EntelaEccellente 1 (EX1)
Ruffians El MatadorEccellente 1 (EX1)
Ruffians EinsteinEccellente 1 (EX1)
Litter – Ruffians Ecuador, Ruffians Enea, Ruffians EntelaEccellente 1 (EX1), Nomination per Best In Show

Dita 2

Ditën e dytë të ngjarjes në Fashion Cat Show panë që Ruffians Esther të merrte vëmendjen dhe të marrë një nominim për më të mirën në shfaqje. Gjykatësit vlerësuan Maine Coons tonë në detaje dhe me një jehonë.

Pjella jonë gjithashtu u nominua dhe fitoi vendin e dytë në garën dy-ditore.

Më poshtë kam përfshirë një foto të disa anëtarëve të ekipit të Ruffians.

Maine CoonRisultati
Ruffians EstherEccellente 1 (EX1), Best in Variety (BIV), Nomination for Best In Show
Ruffians EneaEccellente 1 (EX1), Best in Variety (BIV)
Ruffians EcuadorEccellente 1 (EX1)
Ruffians DivaEccellente 1 (EX1) (CAP)
Litter – Ruffians Ecuador, Ruffians Enea, Ruffians EntelaEccellente 1 (EX1), Nomination, Best In Show (2nd Place)

Informacione për ngjarjet