Suksese e madhe për Maine Coon në eventin Granfiume në Pordenone, Pet Friendly Show 2019

Këtë fundjavë morëm pjesë në shfaqjen Pet Friendly të organizuar në Granfiume në Fiume Veneto. Gjithmonë është kënaqësi të marrësh Maine Coons për të treguar brenda dhe rreth Friuli Venezia Giulia. Shtë një shpërblim edhe më i madh për të treguar Maine Coons tonë në Pordenone.

Gjatë fundjavës kishte shumë njerëz që shijonin si qen ashtu edhe mace të sjellë në këtë ngjarje. Ne u nderuam nga sa nga klientët tanë, ndjekësit dhe miqtë tanë ishin në gjendje të bënin udhëtimin dhe të ndiqnin ngjarjen. Ju falënderojmë të gjithëve.

Ruffians Colosso ~ Maine Coon

Ne e sollëm Ruffians Colosso në shfaqje me ne. Ai ishte mjaft zotëri. Ai zgjodhi të vendoste veten në pamje të plotë për të gjithë për të parë dhe mbyllur vëmendjen për tërë fundjavën. Ky Maine Coon është mjaft personalitet.

Colosso është një Maine Coon i madh dhe ai krijon një ndikim të fortë fillestar kur e shihni për herë të parë atë. Kjo u përshkrua në të gjitha shprehjet e fëmijëve që u përkulën drejt kësaj mace madhështore. Pastaj dikur guximi fitoi kënaqësinë e dytë ishte duke parë frikën të shkrihej kur ata kuptuan se Colosso ishte thjesht një butë i madh që pëlqen të përkëdhelet!

Ne ju duam Colosso!

Macet e Maine Coon pushtojnë zemrën e njerëzve të Pordenone.

Kjo lloj ngjarje tregon qartë një rrymë të fortë të mashtruesve të maceve në zonë. Gjithmonë është një gëzim duke folur me njerëzit në lidhje me Maine Coons dhe të qenit në gjendje të ndajnë përvojat e maceve me komunitetin më të madh.

Shtë e qartë se dashuria për macet është me rrënjë të thella në komunitetin e Pordenone. Gjatë ngjarjes u njohëm me njerëz shumë të informuar.

Duket të ketë një prirje të veçantë rritëse si në njohjen ashtu edhe në dëshirën për Maine Coons brenda komunitetit të maceve Pordenone. Ne jemi vërtet mirënjohës për të marrë pjesë në ngjarje si kjo dhe për të takuar njerëz vendas që ndajnë pasione të ngjashme për macet.

Si përfundim, ne e shijuam plotësisht ngjarjen dhe shpresojmë të të shohim atje vitin e ardhshëm!

Informacioni i ngjarjes