maine coon al guinzaglio

Maine Coon në një treshe jashtë për të shijuar dhe zbuluar botën së bashku. Sigurisht që përvoja është disi ndryshe nga marrja e një qeni për një shëtitje.

Maine Coon Felix Coon Delta Machine

Coonet Maine vijnë në një larmi ngjyrash dhe modelesh. Shpesh shohim shumë ngjyra të ndryshme në të njëjtën pjellë të kotele.

Shtresa e etheve është një gjendje ku lind një kotele me një shtresë gri ose argjendi që ndryshon ngjyrën pas disa javësh.