Lexoni rezultatet e Ruffians Maine Coons që morën pjesë në Show Cat Felix në Rovigo më 12-13 janar 2019.

litter kwitter

Kur zgjedh një mace ka shumë konsiderata për të bërë, të tilla si lloji i mace race tuaj janë të tërhequr për të, nga të cilat reputacion cat breeder ju do të zgjidhni për të blerë kotele tuaj, nga ndryshimet në shtëpinë tuaj që ju do të duhet për të siguruar kështu që hapësira e brendshme e jetesës së maceve tuaj është e sigurt, nga kërkesa specifike e ushqimit që do të bëni në mënyrë që macja juaj të udhëheqë një jetë të shëndetshme dhe të shëndetshme e kështu me radhë. Për shumë, mbeturinat e maceve dhe zgjidhjet e mbetjeve të lidhura me macen nuk janë një shqyrtim i menjëhershëm.