REZULTATET E RUFFIANIT T THE Shfaqja Felina Ippodromo Trieste nga 7-8 Dhjetor 2019

Unë e dua shfaqjen vjetore të maceve në Trieste. Trieste është një port me famë botërore në Friuli Venezia Giulia e vendosur në një kodër panoramike afër kufirit me Slloveninë.

Këtë vit vendndodhja aktuale ka ndryshuar në Trieste Hippodrome, ku kuajt stërviten dhe garojnë. Restoranti ishte i ndarë në dy kate dhe ishte i mirëorganizuar dhe mbështetur nga kompani të shumta që shesin produkte mace me cilësi të lartë.

Këtë vit kemi sjellë gjashtë këlyshë me vete.

Dëshiroj të falënderoj zyrtarisht Francesca, Federica, Roberto dhe Francesco për kompaninë e mrekullueshme gjatë fundjavës.

Dita 1

Dita e parë e ngjarjes kaloi mirë.

Ne kemi marrë pjesë me kotelet e mëposhtëm, Ruffians Ekuadoras, Eden Ruffians, Elvis Ruffians The King, Emily Ruffians, Eternity Ruffians dhe Elinoir Ruffians.

Konkursi kishte një numër të madh të maceve konkurruese. Gjykatësit ofruan vlerësime falas për cilësinë e macet tona Maine Coon.

Ndër pikat kryesore, Ruffians Elinoir fitoi më të mirën në shumëllojshmëri në moshën vetëm katër muajsh. Një surprizë dhe kënaqësi e vërtetë.

Dita 2

Ditën e dytë të ngjarjes në Cat Show në Trieste pa Ruffians Eden të marrë vëmendjen e duhur dhe të marrë një nominim për Best In Show. Gjykatësit vlerësuan Maine Coons tonë në detaje.

Më poshtë kam përfshirë një foto të disa anëtarëve të ekipit të Ruffians.

Informacione për ngjarjet