Ruffians Rezultatet e shfaqjes ndërkombëtare të maceve të Verona 2019

Ruffians Maine Coons morën pjesë në shfaqjen vjetore të maceve Verona. Gjithmonë është e mrekullueshme të shikosh këtë qytet historik, simbolik dhe të bukur. Verona Arena është me të vërtetë një nga mrekullitë domethënëse të Italisë, përveç vetë spektaklit të maces

Këtë vit ne morëm pjesë me Ruffians Esther dhe Wistariantale Tabatha.

Dita 1

Maine Coons ynë bëri një udhëtim katër-orësh nga Pordenone në Verona. Udhëtimi ishte i gjatë dhe princeshat tona të vogla të maceve bënë shumë mirë për të qëndruar të qetë.

Ne morëm pjesë me kotelet e mëposhtëm, Ruffians Esther dhe Wistariantale Tabatha

Të dy macet u shpallën të shkëlqyera 1 (Ex1).

Maine CoonRisultati
Ruffians EstherEccellente 1 (EX1)
Wistariantale TabathaEccellente 1 (EX1)

Dita 2

Me pak fjalë, dita e dytë ishte një përsëritje e së parës. Gjatë ditës së dytë Luana Franza bëri një foto të bukur të Ruffians Esther. Unë mendoj se kjo foto me të vërtetë kap bukurinë e saj të brendshme

https://www.facebook.com/LuanaPhoto.it/

Maine CoonRisultati
Ruffians EstherEccellente 1 (EX1)
Wistariantale TabathaEccellente 1 (EX1)

Informacione për ngjarjet