Lexoni rezultatet e Ruffians Maine Coons që morën pjesë në Ekspozitën Ndërkombëtare të Feline 14 dhe 15 Shtator 2019 në Verona

Lexoni rezultatet e Ruffians Maine Coons që morën pjesë në Fashion Cat Show në Longarone nga 31 gusht deri në 1 shtator 2019