Shtresa e etheve është një gjendje ku lind një kotele me një shtresë gri ose argjendi që ndryshon ngjyrën pas disa javësh.

Cats in Art

Unë nuk pretendoj të jem një kritik arti ose të jem një njohës i një shije të mirë. E lë këtë tek ekspertët. Gjithçka që kam nga ana ime është një pasion dhe dashuri për macen.

World Cats Show in Genoa 2018

Kjo ishte një tjetër fundjavë fantastike e kaluar në një shoqëri të mirë dhe me rezultate që tregojnë se ne po e lëvizim në një drejtim të ri dhe dalës.

Ruffians News

Mirë se vini në faqen e re të internetit dhe seksionin e lajmeve të Ruffians Maine Coons. kjo është ajo ku ne do t’ju sjellim lajmet dhe informatat më të fundit. Pra, vazhdoni të kontrolloni përsëri.