Interpretimi im i përulur i macet dhe artit

Unë nuk pretendoj të jem një kritik arti ose të jem një njohës i një shije të mirë. E lë këtë tek ekspertët. Gjithçka që kam nga ana ime është një pasion dhe dashuri për macen. Një marrëdhënie e fortë midis macet dhe njerëzit është kapur në art duke demonstruar se macet luajnë një rol të rëndësishëm në disa nga jetët tona. Sido që ky lidhje fillimisht u formua mijëra vjet më parë përmes një integrimi të ngadalshëm të përfitimeve simbiotike. Unë mendoj se është e mundur që ata të ndihmojnë në largimin e brejtësve të infeksioneve ose largimin e mbeturinave të mishit nga hapësira e ngrënies? Kush me të vërtetë e di? Kjo pyetje është një për historinë dhe historianët.

Në të tashmen unë mendoj se marrëdhënia midis pronarit dhe maceve është rritur dhe zhvilluar në diçka më sublime. Duke folur personalisht, kam një lidhje të fortë emocionale me macet e mia. Nuk është ekzagjerim të them se unë besoj se unë ndonjëherë jam në gjendje të interpretoj ndjenjat e tyre me anë të mekanizmave të veçantë dhe të qarqeve dhe lëvizjeve të përgjithshme. Unë jam i bindur se marrëdhëniet që bëj me macet e mia janë kryesisht njëanshëm, megjithatë, shumë herë pas here, një mace do të dalë nga rruga e tyre për të pasur një përqafim dhe për të pasur kontakt me mua. Këto janë ato momente të veçanta kur unë ndjehem i plotë. Kjo ndoshta thotë më shumë rreth meje se macet e mia!

Nuk është e vështirë të përcaktoj sasinë e përfitimeve që marr nga thesaret e mia të vogla. Në fund të një dite pune unë gjej momentet më të qetë dhe të barabarta që rri ulur dhe që gëzojnë të qenit me macet e mia. Ato më ndihmojnë të shtypni butonin e rivendosjes dhe të nxisni një motivim të rinovuar dhe të përzini brenda. Pra, mund të jetë e besueshme të supozohet se macet më ofrojnë shërbime me kosto të ulët psikologjike, me të vërtetë dhe me të vërtetë. Nuk mund ta imagjinoj një jetë pa macet e mia.

Në histori, kjo lidhje e familjes së maces është përshkruar dhe ruajtur në art, duke dalë jashtë pronarëve dhe macet, duke kapërcyer dhe duke kërcyer me kalimin e kohës.

Disa artistë që kanë pikturuar macet, të cilat më pëlqen …

Kjo nuk është një histori e macet në art. Në këtë artikull unë jam thjesht lista e artit që për shijen time kam arritur një pasqyrim simpatik të macet me të cilat mund të lidhen. Unë nuk jam një kritik arti, i pëlqej vetëm ajo që unë dua dhe shpresoj se ju mund të pëlqeni diçka gjithashtu?

Pyetja e vetme është, a kanë këto mace të kalojnë kohë për ty?

Duket se unë nuk jam personi i vetëm që i pëlqen macet …

Bukurinë e vërtetë të macet vjen nga shkathtësia e tyre. Nëse jeni të pasur apo të varfër nëse zgjedhin ju, ju do të jeni përgjithmonë. Kjo është magjia e maces në veprim.

Listuar më poshtë janë disa foto të macet që kanë zgjedhur pronarët interesante …