Ruffians Rezultatet nga Cat Show Genoa 3-4 Shkurt 2018

Kjo ishte një tjetër fundjavë fantastike e kaluar në një shoqëri të mirë dhe me rezultate që tregojnë se ne po e lëvizim në një drejtim të ri dhe dalës.

Para së gjithash, dua të falënderoj Dianën & amp; Dario për ndarjen e udhëtimit nga Friuli në Liguria. Expo aktual ishte vendosur në një ndërtim modern dhe tërheqës vizual. Expo Genoa kishte një ndjenjë të ngjashme me atë të një shfaqjeje botërore. I pasur dhe shumë i organizuar janë fjalët sinonim me këtë Expo.

Fundjavë shkoi në një turbullirë. Ishte e mrekullueshme që kisha folur me aq shumë fytyra të reja dhe me bashkëkohësit e mi të respektuar.

Dita 1

Dita e parë e ngjarjes në ekspozitën ndërkombëtare të familjes Genoa nuk mund të kishte qenë më mirë. Jo vetëm që Coonët Maine që sollaja ishin veçanërisht të dashur, duke shfaqur një oreks për publikun e tyre në përgjithësi. Konkursi ishte i një standardi shumë të lartë dhe gjyqtarët i përshkruan me saktësi macet Maine Coon tonë. Përsëri gjykimi i tyre ka treguar se procesi ynë i përzgjedhjes ka qenë pozitiv dhe Coonët tanë të Maine po arrijnë një standard gjithnjë e më të lartë.

Maine CoonRisultati
Wistariantale Mars
Eccellente 1 (EX1) CACIB
Ruffians Coca ColaEccellente 1 (EX1)
Ruffians Colosso
Eccellente 1 (EX1) e Nomination per Best In Show

Dita 2

Dita e dytë e ngjarjes në ekspozitën ndërkombëtare të familjes Genoa ishte një jehonë e ditës së parë. Përsëri morëm reagime konstante dhe pozitive dhe isha shumë e kënaqur me mënyrën se si silleshin macet e mija. Gjykatësit u vlerësuan Coonët tanë Maine me pasion dhe emocion që me të vërtetë nuk e prisja. E mbylla ditën e lodhur, por me një grin të madh në fytyrën time.

Maine CoonRisultati
Wistariantale Mars
Eccellente 1 (EX1) CACIB
Ruffians Coca ColaEccellente 1 (EX1)
Ruffians Colosso
Eccellente 1 (EX1) e Nomination per Best In Show