Mirë se vini në faqen e re të internetit dhe seksionin e lajmeve të Ruffians Maine Coons. kjo është ajo ku ne do t’ju sjellim lajmet dhe informatat më të fundit. Pra, vazhdoni të kontrolloni përsëri.